PEUS DE GAT

L'escola de muntanya
del Club excursionista

Peus de Gat

Hola! som la secció infantil del Club

Peus de Gat és la secció infantil i escola de muntanya del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès. Està dirigida a infants de 5 a 16 anys. Creada al 2004, actualment està dinamitzada per monitors.

L'escola de muntanya del Centre Excursionista Sant Quirze del Vallès
L'escola de muntanya del Centre Excursionista Sant Quirze del Vallès

L’objectiu principal de Peus de Gat és familiaritzar els infants amb les diferents vessants del muntanyisme des del punt de vista del lleure i acostar-los a la natura.

Disciplines de Peus de Gat

Senderisme

Escalada

Vies ferrades

Curses d’orientació

Activitats acuàtiques

PEUS DE GAT

Com funciona?

Actualment, hi ha un model mixt de participació a les excursions:

En les sortides amb famílies és habitual anar amb cotxes particulars fins al lloc de sortida, mentre que a les sortides d’infants i monitores ens movem amb transport públic o autocar.

Peus de Gat
Peus de Gat
Peus de Gat

La majoria de sortides són en diumenge i n’hi ha algunes de cap de setmana sencer.

UNEIX-TE AL GRUP

Com funciona?
1.

Contacta amb nosaltres a través del correu peusdegat.muntanya@gmail.com 

2.

Un cop rebem el teu email, ens posarem en contacte amb tu per donar-te tota la informació sobre la secció i les properes sortides.

SEGUEIX-NOS A
INSTAGRAM!

PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS

La programació de caràcter anual segueix el calendari escolar.

(Esdeveniments passats veure apartat Blog)

Projecte educatiu

Passió per la muntanya

Peus de Gat busca fomentar la coneixença, l’estima i la passió pel muntanyisme en els infants. Ho fa a través de sortides a la muntanya de tot tipus i amb activitats especialment pensades per acostar els infants a experiències diferents de les urbanes o quotidianes.

Respecte al medi ambient

Peus de Gat vol contribuir a desenvolupar en la canalla el sentiment de comunitat que es genera entre excursionistes de totes les disciplines i vol transmetre els valors de respecte pel medi ambient i de consideració pels espais naturals.

Autonomia i seguretat

Peus de Gat aspira a donar autonomia als infants alhora que els proporciona les eines, coneixements i tècniques necessàries per a sentir-se segurs, ja que l’autonomia real consisteix aprendre a valorar riscos i saber quan avançar i quan fer-se enrere.

Format per un equip de monitores amb formació i experiència

Aquest equip s’esforça per fer evolucionar en la canalla una sèrie de valors que també van associats a la muntanya, com ara el treball en equip, la col·laboració, la confiança en l’altre. Per tal d’aconseguir-ho, es treballa amb els infants al llarg de cada any, durant diversos anys, un cicle que comprèn diferents especialitats de muntanya i que pren la forma d’excursions, colònies i campaments.

VOLS UNIR-TE al grup? ESCRIU-NOS!

Si voleu posar-vos en contacte amb l’equip de monitores per tenir més informació de la secció, escriviu-nos a peusdegat.muntanya@gmail.com o a través d’aquest formulari.

FES-TE SOCI

i aprofita't de tots els avantatges

que t'ofereix el club

VIU LES NOSTRES EXPERIÈNCIES

a través de la nostra galeria de fotos

Obrir chat
Hola👋 Necessites ajuda?
Tenim un ampli ventall de seccions que pot ser t'interesa!