FES-TE SòCI/a

aprofita tots els avantatges que t'ofereix el club

Anima't, la teva col.laboració és important!

El Club Excursionista Sant Quirze del Vallès és una Entitat sense ànim de lucre que principalment es manté amb les quotes dels socis.

Com fert-te sòci/a?

Per sol·licitar i tramitar el carnet de soci,/a, descarrega’t el formulari d’inscripció i envia’ns-ho omplert i signat, adjuntant fotocòpia del DNI al correu correucesqv@gmail.com o passa’t pel local els dijous de 19:30 a 21:00

Formulari Inscripció

Descarregar el formulari aquí

Quotes Socis/es

La quota anual es de 40 Euros els adults (15€ l’últim trimestre) i 10 Euros  els joves de 6 a 18 anys (més 10€ de fiança, que seran retornats en cas de donar-se de baixa de l’entitat). Porta’ns signat i emplenat el formulari d’inscripció adjuntant fotocòpia del DNI i si ens vols conèixer millor o col·laborar amb nosaltres, et convidem a les reunions que fem al nostre local.

Nota.- Porta la primera quota en efectiu (els següents rebuts es passaran al compte corrent indicat)

INSCRIPCIONS ACTIVITATS

Es prega que les inscripcions es facin amb una setmana d’antelació per fer la previsió de places amb l’autocar. Els socis disposen d’una eina com és el whatsapp per fer les reserves.

Un cop reservat l’autocar, les baixes notificades a partir del dimecres abans de la sortida, tindran que abonar igualment el preu de la sortida, així com les persones que a l’arribar tard perdin la sortida de l’autocar.

Coneix gent nova amb qui compartir el teu esport preferit.

Aprofita't de tots els avantatges per a les teves properes sortides!
Sortides d'alta muntanya per a totes les edats
Obrir chat
Hola👋 Necessites ajuda?
Tenim un ampli ventall de seccions que pot ser t'interesa!