20a CAMINADA DEL MUSSOL 2023

La 20a Caminada del 25è Aniversari del Club Excursionista Sant Quirze del Vallès ha sigut tot un èxit, amb una participació rècord amb 700 inscripcions i una participació de més de 1000 persones. Aquest esdeveniment ha sigut una celebració espectacular de les dues dècades i mitja d’activitats, aventures i amistats que el Club ha ofert als amants de la natura i les activitats a l’aire lliure.
Els senderistes i amants de la natura de tota la regió s´han reunit per formar part d’aquest esdeveniment històric. Les rutes escollides han ofert un recorregut espectacular a través de paisatges impressionants i vistes panoràmiques que han deixat a tothom sense paraules. Ha sigut una oportunitat única per connectar amb la natura i experimentar la bellesa del nostre entorn natural.
L’energia i l’entusiasme dels participants han sigut contagiosos, i l’esperit de comunitat s’ha fet evident a cada pas. Tant els veterans com els nous membres del Club han compartit històries, coneixements i un amor profund per l’aire lliure. Ha sigut un recordatori de l’impacte positiu que aquesta organització ha tingut en la vida de tantes persones al llarg dels anys.
A més de ser una caminada commemorativa, l’esdeveniment ha inclòs activitats i entreteniments per a totes les edats, menjar i begudes. Ha sigut una jornada inoblidable que ha unit a la comunitat i ha celebrat el compromís continu del Club Excursionista amb la promoció de l’activitat física i l’apreciació de la natura.
Amb més de 1000 persones fent història, la 20a Caminada del 25è Aniversari del Club Excursionista ha estat un esdeveniment excepcional que segurament es recordarà. Ha sigut una prova clara que la passió per la natura i la vida a l’aire lliure segueix viva i ben forta a la nostra comunitat.

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/20a-caminada-del-mussol-2023-147396924

Clicant sobre la foto podreu veure un resum de fotografies de la sortida:

20a Mussol_2023

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir chat
Hola👋 Necessites ajuda?
Tenim un ampli ventall de seccions que pot ser t'interesa!